2012-05-25 17:22:25• hírek • Szatmár.ro

Nem veszünk részt a provokációban!

Az RMDSZ Szatmárnémeti szervezete egy hangulatos családbarát rendezvény kívánt rendezni május 26-án, szombaton a Kossuth-kertben Apák napja néven.

Bár a hangulatosnak ígérkező, családbarát rendezvényt már több hete meghirdettük a sajtóban is, a napokban vettük tudomásul, hogy egy másik párt rászervezett ezen rendezvényre.

Ugyanazon napon és ugyanazon helyszínen szervez programot, ezzel válaszdöntés elé állítva a Szatmárnémeti RMDSZ-t, az Apák napja szervezőit. Az Apák napja szervezőbizottsága úgy döntött: nem kíván részt venni sem a pártok erődemonstrációinak versenyében, sem pedig a rendezvény hangulatát elrontani, azzal, hogy mások nem engedik majd azt kiteljesedni. Mi egy családbarát rendezvényt kívántunk szervezni a szatmári családoknak, sajnálatosnak tartjuk, hogy mások miatt ezt nem szervezhetjük meg a megfelelő módon.

A Családi hétvége programjába beépítettük az Apák napja programját, a jelentkező családokat értesítjük a változásról, miszerint június 2 -án, szombaton, 16 órától, a Kossuth-kertben kerül sor a vetélkedőre.

Ezúton is elnézést kérünk minden jelentkezőtől a kellemetlenségért, és arra kérjük más pártok képviselőit, hogy a már hatodik alkalommal megszervezésre kerülő Családi Hétvége sikerét ne veszélyeztessék. Engedjék, hogy a szatmáriak nyugodtan szórakozhassanak ezen a rendezvényen, ahogy azt tették az elmúlt években is.

Az Apák napja rendezvény szervezői.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: